Mobilni Telefoni. Cene. Oprema. Mobilni svet. Servis Mobilnih Telefona

+381 11 63 555 00

O nama

Online prodavnica mobilnih telefona i opreme za telefone. 

Najbrži Servis telefona u Beogradu.


Dobrodošli u Mobilni Market!


Mi smo kompanija koja uvozi i prodaje mobilne telefone i prateću opremu, kao i deo opreme za računare i laptopove.. Nudimo širok asortiman najnovijih modela mobilnih uređaja po povoljnim cenama, sa validnom garancijom i isporukom na vašu adresu. 


Posvećeni smo pružanju najbolje usluge prilikom kupovine, servisiranja telefona ili odgovora na sva vaše nedoumice. Naš tim komercijalista i servisera i  redovno prati najnovije trendove i inovacije u industriji mobilnih telefona kako bi vam ponudili najbolji izbor telefona i opreme uz pristupačne cene. Sarađujemo sa vodećim svetskim brendovima za prateću opremu i gedžete, i u našoj ponudi će te naći najkvalitetnije od punjača za telefon, slušalica, zvučnika, kablova za punjenje i prenos podataka, futrola i maski za telefone i tablete, 


Bez obzira da li tražite najnoviji model telefona ili jeftiniji uređaj, kod nas će te pronaći idealan model za vas.


Trudimo se  da stvorimo prijatan i lak način za izabir telefona ili opreme uz telefon, tako da nas uvek možete pozvati ili pitati naše kolege u prodaji za pomoć ili objašnjenje oko specifikacija uređaja koji kupujete.


Hvala vam što ste posetili Mobilni Market.