Mobilni Telefoni. Cene. Oprema. Mobilni svet. Servis Mobilnih Telefona

+381 11 63 555 00

Gde Kupiti Mobilni Telefon u Beogradu?

Akcije na Apple, Samsung, Xiaomi telefone, cena, garancija i gde kupovati telefon.

Kupovina mobilnog telefona može biti uzbudljiv, ali i pomalo stresan proces, posebno u velikom gradu kao što je Beograd. Sa brojnim prodavnicama i opcijama na raspolaganju, važno je znati gde tražiti kako biste pronašli najbolji uređaj za vaše potrebe po najpovoljnijoj ceni. Evo nekoliko mesta koja biste trebali razmotriti prilikom kupovine mobilnog telefona u Beogradu.

1. Veliki Tržni Centri

Ušće Shopping Center i Delta City su dva najveća tržna centra u Beogradu, gde možete pronaći veliki broj prodavnica mobilnih telefona. Ovi tržni centri nude širok izbor brendova, od premium modela kao što su iPhone i Samsung, do povoljnijih opcija kao što su Xiaomi i Huawei. Dobar izbor ukoliko volite da kupujete u šoping centrima.

2. Specijalizovane Prodavnice

Specijalizovane prodavnice kao što su Tehnomanija, Gigatron, i WinWin su česta mesta za kupovinu mobilnih telefona. Ove prodavnice često imaju širok izbor modela, i moguće je plaćaje na rate ili kreditnom karticom.

3. Operateri Mobilne Telefonije

Svi veliki mobilni operateri u Srbiji, kao što su MTS, Yettel, i A1, imaju svoje prodavnice širom Beograda. Kupovina telefona kod operatera može biti povoljna opcija, posebno ako planirate da uzmete telefon uz ugovor. Nude nešto skuplje cene telefona uz različite tarifne pakete.

4. Online Prodavnice

Kupovina telefona online postaje sve popularnija opcija zbog pogodnosti i često nižih cena. Neki od pouzdanih online prodavaca u Srbiji uključuju KupujemProdajem, Amazon (ukoliko već imate iskustva sa kupovinom i sigurnog prodavca), i ePonuda (upoređivanje cena telefona). Preporučljivo je da proverite recenzije i ocene prodavaca pre nego što obavite kupovinu.

5. Polovni Telefoni

Ako želite da uštedite novac, razmislite o kupovini polovnog telefona. KupujemProdajem je najpopularniji sajt za kupovinu polovnih telefona u Srbiji. Takođe, neke radnje poput nude garanciju na polovne uređaje, što može biti dobra opcija.

6. Sajmovi i Elektronski Buvljaci

Beograd je poznat po svojim elektronskim buvljacima, kao što je Buvljak na Novom Beogradu. Ovi buvljaci mogu biti pravo mesto za pronalaženje povoljnih telefona, ali budite oprezni i proverite uređaj pre kupovine. Obično ljudi koji kupuju telefon na pijaci, traže najpovoljnije opcije uz rizik da stanje telefona bude po principu "garancija do izlaza sa pijace".

Saveti za Kupovinu

  1. Uporedite Cene: Pre nego što se odlučite za kupovinu, uporedite cene u različitim prodavnicama i online kako biste bili sigurni da dobijate najbolju ponudu.
  2. Proverite Garanciju: Uverite se da telefon dolazi sa garancijom, posebno ako kupujete u fizičkoj prodavnici ili online.
  3. Pročitajte Recenzije: Recenzije korisnika mogu vam pomoći da donesete informisanu odluku o tome koji model telefona odabrati.

Bez obzira na to gde se odlučite za kupovinu, Beograd nudi brojne opcije koje mogu zadovoljiti različite potrebe i budžete. Srećna kupovina!


Ako ste pročitali tekst, pogledate i našu ponudu telefona na akciji!


Pogledajte kompletnu ponudu svih modela telefona na našem sajtu.Proizvodi u toj kategoriji nisu pronađeni.