Mobilni Telefoni. Cene. Oprema. Mobilni svet. Servis Mobilnih Telefona

+381 11 63 555 00

Dodavanje ili brisanje Google naloga - Android telefon

Google nalog, kako ga dodati ili obrisati.


Imajte na umu da vaš Android telefon uvek mora da ima glavni nalog da bi funkcionisao. U suprotnom, nećete moći da ga koristite. S obzirom na to, ako želite da promenite svoj originalni nalog za Android pametni telefon, morate da uradite sledeće:


1. Idite na „Podešavanja“ svog pametnog telefona

Potražite opciju koji se odnosi na 'Lozinke i nalozi' - ovaj opcija se može zvati drugačije u zavisnosti od brenda telefona i sistema androida.

2. U opciji „Nalozi“ Izaberite Google nalog koji želite da uklonite i kliknite na „Ukloni nalog“.

3. Potvrdite uklanjanje postojećeg naloga klikom na „Ukloni nalog“.


Ako je to glavni nalog povezan sa vašim telefonom, pored svih prethodnih koraka, iz bezbednosnih razloga, sistem će od vas tražiti da unesete verifikaciju otključavanjem koje koristite. To može biti šablon pokreta na ekramu, PIN kod ili lozinka. 

Obratite pažnju da se ovim brišu SVI podaci sa telefona! Telefon će se restartovati i vratiti sva podešavanja na fabrička. 


Dodavanje novog Google naloga


Ako nemate nijedan nalog povezan sa vašim telefonom, sistem će vas odmah odvesti na opciju dodavanja Google naloga.

Izaberete koji tip naloga želite da unesete: Google ili neki drugi spoljni nalog – od Microsoft-a, Apple-a ili drugih usluga van Google-a.


Morate pratiti uputstva koja će se pojaviti na ekranu; tj.: unesite sve svoje podatke, kao što su ime vašeg naloga (mail adresa), vaši lični podaci i vaša lozinka (šifra koju imate na mail adresi)

Sistem će od vas ponovo zatražiti da kreirate metod otključavanja:

- Novi obrazac, novi PIN ili lozinka

Nakon ovih koraka, uspešno ste povezali (dodali) nalog na vašem telefonu.


Ukoliko planirate kupovinu novog telefona, predlažemo da pogledate našu ponudu i modele. Uporedite cene i pišite nam vaša iskustva :)

Proizvodi u toj kategoriji nisu pronađeni.